DT medlemmer


Lena Suhr - DT koordinator

Jeg heter Lena, er 71-modell og fra Alta i Finnmark. Jeg er gift og vi har tre flotte barn, ei jente på 19 år og to gutter, 16 og 21 år. I tillegg har vi en skjønn dalmatinerjente som er 10 år.Jeg har alltid holdt på med noe kreativt, og har opp igjennom årene prøvd meg på mange forskjellige ting. Det som det har blitt mest av er nok strikking, hekling og brodering. Fram til høsten 2010 da ei venninne introduserte meg for denne hobbyen! Jeg har alltid likt å tegne og det er nok derfor jeg ble fullstendig hekta, jeg elsker å sette meg ned med fargelegging av motiver! Jeg startet med akvarellblyanter, men etter å ha prøvd Copic markers så var jeg solgt J. Jeg har alltid et eller flere strikke/hekle prosjekt på gang, men det er kortlaging som tar det meste av fritiden. Det er ren terapi og dermed mitt alibi til å bruke så mye penger på dette, det dukker jo hele tiden opp nye ting som man bare MÅ haJ
Jeg er også med i DT hos Copic Marker Norge. Min blogg finner du HER

-------------------------------------------------------------

Liv Solveig Møller Røsok

Hei. Jeg er Liv Solveig. Jeg er 73 modell. Jeg bor på Vear som ligger like utenfor Tønsberg.Her bor jeg med mine 2 barn. Karoline på 17 og Elias på 8.Jeg jobber som sekretær i Nøtterøy kommune. Jeg startet med scrapping i 2004 etter at min svigerinne presenterte meg for denne herlige hobbyen. Har vært hektet siden.Jeg fargelegger stort sett med disstress. Elsker å pynte og lage små detaljer på prosjektene mine.Jeg er i tillegg til å være med her hos Bestie Norge  DT medlem hos Kenny k`s Krafty Krew, Dream Valley, Scrapbookengros og Papernest Dolls. Min blogg kan du finne her.

---------------------------------------------------------
Connie SørensenHei. Jeg heter Connie, og er 64 - modell.  Bor i Oslo med en utrolig snill og tålmodig mann. Vi har to store jenter som er født 89 og 90. Christina og Charlotte heter dem. Vårt lille ”barnebarn” er hunden Theodor 5 år.
Jeg har jobbet mange år i barnehage, men grunnet sykdom er jeg dessverre helt ufør i dag.
Jeg lever og onder for min store hobby. Har alltid vært en kreativ sjel, som har holdt på med det meste av håndarbeid gjennom mange år. Kortlaging startet jeg med i 2006, og ble helt hektet.

Liker veldig godt den rene og romantiske stilen. 
Bloggen min finner du her
--------------------------------------------------------
Line Staavi

Jeg heter Line, ung 64 -modell og bor på Vøyenenga. Jeg er gift og har tre barn. Jente født i 1984, gutt født i 1999og jente født i 2002. Eldste frøkna har flyttet ut av redet og hun har sørget for at jeg er mormor til ei lita snuppe. Har kost meg med denne hobbyen i noen år nå. Litt usikker på når jeg begynte, men var på mitt første scrappetreff i 2006. Siden har jeg vært på slike herlige treff ca 6-8 ganger i året. Startet med å lage Lo'er, men de siste årene har det vært kort jeg har laget. Bretteteknikker er en favoritt, så da kan bli kurver, bokser også. Ellers så har jeg nok ingen spesiell stil. Prøver litt av hvert og koser meg. Har ikke vært så veldig aktiv i bloggverden, men jobber med saken:-) Dette blir veldig spennende siden det er min første DT :-)

--------------------------------------------------------
Lisbeth Karlsen

Jeg har to barn, Sander på 14, og Hedda på 12. Jeg har alltid drevet med håndarbeid av ulike slag, strikking, hekling og søm.  Scrappinga startet vel litt etter litt etter at  barna kom, og jeg pyntet mer og mer i albumene deres. Kortlaginga kom gradvis snikende inn, og nå er det hovedsaklig det jeg driver med. Jeg elsker å farge motiver. Helst farger jeg med ProMarkers, men fusker innimellom litt med DistressInks. Jeg tror ikke jeg har noen spesiell stil på kortene jeg lager, men liket det litt søte og romantiske. Fikser dårlig det helt minimalistiske…Fra før er jeg på DT hos My Besties NorgeOoh la La Creations Challenges, Fashionista Challenge og My Besties. Jeg elsker å besøke andre kortlageres blogger, og finner alltid kjempemasse inspirasjon i blogverdenen - og ikke minst finner jeg stempler og stash som jeg bare må ha. 

--------------------------------------------------------
Ann Kristin Martinsen
Jeg er 1980-modell og bor i Brumunddal sammen med min samboer og to herlige jenter, som etterhvert har fått en del album i samlingen sin. Jeg begynte så smått med scrapbooking da jeg fikk min yngste for 6 år siden, og ble helt hekta. Kortlaging begynte jeg med for 3 år siden, og har vel blitt like hekta på det. Jeg har ingen spesiell stil, jeg liker å variere og hoppe fra en stil til en annen. Jeg er også DT-medlem på Teamscrapping på scrapping.no forumet.

--------------------------------------------------------


Rita Valstadhttp://www.ritasunivers.blogspot.no/

rita.valstad@gmail.com

Jeg heter Rita Valstad, 80 - modell, bor i Lakselv i Finnmark og gift med Vegar.
Jeg ble introdusert for denne hobbyen sommeren 2009, begynte litt i det små med litt utstyr fra Nille. Hobbyen tok seg ikke fullt opp før i begynnelsen av 2010, da ble det kjøpt inn 

masse utstyr og jeg oppdager at man kan aldri få nok utstyr og stæsj :) Mye vil ha mer! :)
Jeg lager for det meste kort, en og annen layout har det blitt, men får ikke helt taket på disse :)
Liker å lage kort i forskjellige stiler, nå for tiden blir det mest kort med fargelagte motiv og shabby shic. Men jeg liker også å bryne meg på disse herrekortene som er en liten utfordring for meg :)
Jeg elsker å lasse på med pynt på kortene mine, blomster, blonder/Bånd og dies :)
Når jeg fargelegger motiv bruker jeg ProMarkers. 
Jeg storkoser meg når jeg kan sitte i timesvis på hobbyrommet.


--------------------------------------------------------

Bente Årstad


http://benteskortblogg.blogspot.no/
bentekaa@frisurf.no

Mitt navn er Bente Årstad 53 modell. Bor i Egersund . Gift og tre voksne barn og 2 barnebarn. Hektet på kort laging:) Har alltid drevet med håndarbeid og nå går det stort sett i kort laging og andre papirpuslerier. Begynte så smått i 2004, men tok helt av i 2008 og er vel det man kaller hekta nå:) En hobby som jeg synes gir meg mye. Trives med å lage kort i alle fasonger og mange stiler. Men liker nok best Shabby Shic og Vintage stilen.Det blir fort mange timer på scrapperommet:)
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen!/
Thank you for leaving a comment.